Vem är vi?

På thailand-flyg-billigt.se hittar du all information du kan tänkas behövas inför ett besök i Thailand. Vår målsättning är att bli den ledande informationswebbplatsen inom området Thailand som resmål med det primära målet att alltid erbjuda flygbiljetter till bra pris. Vår sida vänder sig till alla som kan tänkas besöka landet. Vår ambition och målsättning är att alltid lämna objektiv fakta och information för att hjälpa till inom ämnet. Vi hoppas på detta sätt bidra till den enskilda individen för att denne ska få ut maximalt av sin resa till detta fantastiska land.

Sidan thailand-flyg-billigt.se är ett privatägt bolag som drivs för att informera personer inom områden som kräver specialkunskap. Vi vill med denna sida öka informationen och skapa bra förutsättningar för målgruppen att hitta önskvärd information inför ett besök i Thailand. Vi anser att billiga flyg och reser är något som ska komma alla till godo och du hittar därför bra tips för att få den absolut billigaste resan på den här sidan.

Ansvarig och redaktör för webbplatsen är Jonny Rosengren som samarbetar med företag inom resebranschen. Inom arbetsgruppen bakom webbplatsen finns bred kunskap inom inhämtning, behandling och presentation av informationsmaterial. Likaså finns det stor kunskap i källutvärdering och faktaanalys. Sidan uppdateras kontinuerligt för att säkerställa korrekt information.

Tillbaka till Startsidan

Målet med sidan


En stor del av den informationsinhämtning som äger rum idag sker genom internet. Thailand-flyg-billigt.se´s mål är att vara den primära källan kring billiga flygresor till Thailand. Vi kommer att jobba aktivt med att ständigt förbättra sidan för att på så sätt uppnå vårt mål. Kom därför gärna med synpunkter eller skicka in tips rörande de platser i landet som du själv besökt så att vi kan lägga ut ytterligare information. Vi tar gärna emot berättelser från privatpersoner som varit i landet. Du får även gärna skicka oss bilder som vi kan publicera på sidan. Ska du åka till Thailand inom kort? Då söker vi även dig som kan tänka dig att blogga live på sidan om din resa. Hör gärna av dig via kontakt.